tel. +32 9 335 88 86    |    gsm +32 493 49 72 64    |    annabel.bourgois@gmail.com

 

 

 

Annabel heeft vlot en snel krachten in mezelf naar boven gebracht waardoor ik een vrijer en ruimer wezen ben geworden. Beslissen is makkelijker geworden doordat zo veel zaken ineens glashelder zijn. Tegenslagen blijven minder lang hangen.

Ook maanden na het laatste coaching gesprek heb ik meer innerlijke rust en positieve kracht.

Hoe heeft Annabel dat bereikt? Het is moeilijk om dat heel precies te omschrijven, maar het heeft zeker te maken met haar geloof in de kracht van andere mensen, haar fijn gevoel voor humor, haar durf om te confronteren en haar kennis van verschillende waardevolle technieken.

 

E. Vermeulen

 

 

 

 

Ik heb Annabel gecontacteerd na een relatiebreuk en verhuis naar het buitenland. Ik had de perfecte nieuwe start, met een fantastische job en een goede sociale omgeving, waarbij ik ‘alles had om gelukkig te zijn’, maar het niet was. Ik worstelde met existentiële vragen, een onverklaarbare ontevredenheid en was het noorden even kwijt. Na maandenlang tegen een muur op te lopen, vond ik door de sessies met Annabel meerdere raampjes en deuren in die muur en zo dus een mogelijke doorgang. De muur die ik, weliswaar zelf, gebouwd had, werkte verstikkend, blokkerend. Door de verschillende methodes en vraagstelling, haar neutrale kijk, heeft ze me geholpen, vragen te beantwoorden, waartoe ik alleen niet in staat zou geweest zijn. In plaats van de muur te willen afbreken en mij ertegen te verzetten, liet Annabel mij inzien dat ik deze niet voor niks gebouwd had, waardoor ik mijn situatie kon aanvaarden. Annabel is een kei in het opsporen  van die innerlijke blokkades en je die zelf te laten vinden, zo kwam ik tot inzichten en oplossingen. Zonder te beoordelen, reikte ze me tools aan om uiteindelijk te kunnen

loslaten. Daarbij waren haar kleine tips & tricks en oefeningetjes tussen de sessies door een grote hulp.

Ik stond mezelf in de weg om door te groeien en wist niet waar mijn probleem lag. Nu ben ik in staat, elke dag weer de beste versie van mezelf te zijn en te stralen, zonder mezelf te veroordelen. Ik heb opnieuw geleerd mezelf te zijn, te luisteren naar mijn innerlijke stem en te vertrouwen op mijn intuïtie. Zodoende heb ik dan ook met beide handen de kans gegrepen om me zelfstandig te maken en hiermee mijn droom te verwezenlijken. Ik leef mijn leven zoals ik het wil en doe meer wat ik graag doe. Na elke coaching voel ik mij vol energie, ben ongelofelijk motiveert en kan ik de wereld aan. De coaching sessies met Annabel zijn voor mij enerzijds de sleutel geweest om mijn leven terug zelf in de hand te nemen en anderzijds een rode draad als begeleiding en steun bij het gaan van mijn eigen weg en de ontdekking van mijn levensdoel. Ik ben enorm dankbaar Annabel in mijn leven te hebben. En ik kan een coaching bij Annabel iedereen aanraden, die zich beroepsmatig en privé wil verder ontwikkelen.

A. G.

 

 

 

Annabel,

 

 Na de laatste coaching sessie voelde ik me zo vredig, rustig en leefde ik volledig in het nu.

 

Dat was mogelijk enkel en alleen omdat jij me hielp mijn onderdrukte gevoelens, mijn drama onder ogen te komen.

 

Door jouw vakkunde en perfecte vragen heb ik een zware ballast kunnen loslaten.

Ik wens het iedereen toe dit te kunnen ervaren. Pas dan weet je hoe euforie, geluk en zaligheid werkelijk aanvoelt …

 

A.B.

 

 

 

“Ik contacteerde jou op een moment dat m’n leven niet méér in het slop kon zitten. M’n job liep niet zoals ik wou en zelfs m’n vrije tijd besteedde ik aan dingen die mij niet echt gelukkig maakten. Ik deed ze omdat ik dacht dat ik ze moest doen- ik kon de “anderen” toch niet laten “stikken”…

 

Door jou heb ik mezelf terug gevonden: het gaf me rust, vertrouwen, moed en vooral veel zuurstof!

 

Door te leven dicht bij wie ik werkelijk ben, voel ik me niet alleen beter, doe ik niet alleen méér de dingen die ik echt graag doe, maar ben ik ook succesvoller in mijn job zonder daar extra inspanning voor te leveren. J

 

Dankjewel, Annabel, lieve vriendin- supercoach!”

 

 

 

 

H VdB

 

 

 

Annabel, dankzij jou heb ik deuren geopend die ik voordien niet durfde te openen. Ik voel me zo vrij als een vogeltje die fladdert en alle positieve dingen meepikt.

 

Het rugzakje dat ik voortaan meedraag zit vol zon en positieve gedachten. Alle beperkingen zijn overboord gegooid. Mijn angsten zijn een illusie geworden.

 

Ik zit aan het stuur van mijn gelukswagen en mag zelf bepalen naar waar ik reis.

 

Wat een bevrijding alleen het beste voor jezelf te kunnen kiezen!

 

 

 

Dank je wel.

 

Dikke knuffel

 

Nancy

 

 

 

“Coaching; er wordt veel over gesproken, maar ik stond er wat argwanend tegenover. “weer een nieuw modegrilletje”

 

Dat een ander zou weten hoe ik mijn werk, mijn relatie, mijn leven moet leiden dat kon ik niet geloven.

 

 

 

Blijvende spanningen op het werk bleven doorschijnen in mijn relatie, dus durfde ik toch de stap te zetten.

Tijdens de eerste infosessie vertelde Annabel me dat na de coaching mijn leven zou veranderen, dat ik een ander mens zou worden. Dat leek me nogal overdreven, maar…

 

De sessies ervaarde ik als heel erg ontspannend, verruimend, verhelderend.

 

Ik kwam mezelf tegen, leerde hoe ik mezelf moet zien en hoe mijn opstelling tegenover anderen mij positief kan beïnvloeden.

 

Ik vind nu energie in mezelf en sta sterker in het leven.

 

 

 

De aanpak van Annabel is heel direct en vertrouwelijk.

 

Haar telefoontjes en mailtjes tussendoor met de vraag hoe het gaat doen deugd en toont haar betrokkenheid.

 

Een echte aanrader voor iedereen die klaar is voor verandering.”

 

 

 

IC, zaakvoerder

 

 

 

 

Ik was vaak ongelukkig en het leven ging niet zoals ik het wilde. 15 jaar geleden heb ik beslist om iets te doen aan mijn ongelukkig zijn en mijn falen. Hoe begin je aan zo iets? Ongelukkig en gefrustreerd zijn is zo algemeen. Dankzij Annabel heb ik ieder punt die een negatieve invloed op mijn leven had aangepakt. Zij zorgde ervoor dat ik verantwoordelijkheid durfde nemen en mezelf durfde zijn. Je moet wel bereid zijn om te werken aan jezelf maar Annabel begeleid je daarin zo goed dat het lijkt alsof het vanzelf gaat alhoewel je toch een lange weg aflegt. Ik had het voorrecht om de verschillende technieken die ze gebruikt allemaal te mogen ontdekken en ze hebben elk hun waarde en hun eigen mooie resultaten.

 

Het leven dat ik nu leid is soms te mooi om waar te zijn. Ik ben gelukkig, ik ben succesvol , ik heb een prachtig gezin en ik geniet intens van het leven. Het verschil kan niet groter zijn dan zwart en wit. Als ik iets wil in het leven, wat dan ook, ik ga ervoor en zonder veel moeite komt het op mijn pad.

 

Als ik het bovenstaande lees realiseer ik me dat ik soms vergeet hoe erg het vroeger met me was. Na zoveel jaren van succes en geluk  en uiteindelijk van “genieten van het leven” besef ik dat ik zonder Annabel nooit zo ver was geraakt.

 

Annabel,

 

Dankjewel voor alles!

 

 

 

 

Alexandra Vanhollebeke

 

 

 

Er zijn dingen die ik ontdekt heb in mezelf die ik niet kende. Ik word 76.  Dankzij de waardevolle coaching van Annabel voel ik me nu nog vrijer dan ooit en ik laat me minder bepalen door de zogenaamde “conventionele waarden”.

 

 

Rony Heirman, fotograaf

 

 

 

“Ik ben trots dat ik eindelijk het leven in eigen handen heb genomen, dat ik gebroken heb met mijn relatie, dat ik beslist heb om niet te blijven voor het gemak of het geld, maar om zelf de overvloed van liefde, geluk, geld, vreugde en gezondheid te manifesteren op een eerlijke mooie manier.

 

Ik ben trots dat ik het inzicht heb gekregen, mij niet vast te houden aan mijn gedachten van mijn schulden. Ik ben trots op mijzelf dat ik vanaf nu verantwoordelijkheid neem voor mijn leven, wat er allemaal verkeerd is gegaan is mijn ervaring en verantwoordelijkheid geweest. Daardoor kan ik nu blij en opgewekt en gelukkig leven ook al is de realiteit nog anders, ik weet dat ik eerst innerlijk moet veranderen en dat de uiterlijke wereld vanzelf volgt. Ik laat mij niet negatief beïnvloeden van dingen of personen buiten mijzelf. Ik werk iedere dag hard en doe mijn best. Ik voel mij vrij in mijn hoofd, ik kan terug leven zonder vast te zitten aan nare ervaringen, die vroeger mijn leven bepaalden. De zin om te leven is in mij heel sterk aanwezig en heb de kracht en het gevoel dat ik alles aan kan. Ik heb geen angst en geen vrees, ik laat het goede naar mij toestromen. Ik overwin mijn ergste problemen en leef voluit het mooie leven. Ik ben uit die cirkel gestapt, ik ben baas over mijn leven, ik beslis wat ik wil, wat ik wens en wat mijn doelen zijn. Samen met mijn sterke intuïtie, die mij altijd de juiste weg toont en steunt laat ik me leiden naar het leven van mijn dromen. Ik ben veel veranderd, er is iets losgemaakt in mij, die ketens zijn los, met mijn hart leef ik het leven voluit. Ik ben vrij. Ik weet dat ik het zelf heb gedaan en houd dit mijn hele leven vast. Mijn visie op alle dingen is veranderd de kleur van mijn brilglazen is als de regenboog. Ik kon geen goede dingen en positiviteit aantrekken als ik vastzat in zware patronen en gedachten. Wat is geweest is geweest, het zijn zware levenslessen, maar van daaruit manifesteer ik alle overvloed naar mij toe. Ik leef al mijn dromen al in de werkelijkheid. Mijn leven is er om mijn wensen te creëren tot waarheid, alles is goed, nu en altijd.

 

Dank u Annabel voor de wijsheid die jij me gaf.”

 

 

 

 

I.V.

 

Dank je wel voor de geweldige coaching-sessie.

 

Ik heb er heel veel van opgestoken : je trof me werkelijk in

 

mijn hart en maakte me bewust van een aantal onverwerkte trauma's.

 

 

Dr Joost Vral

 

 

 

De wereld bulkt van goede raad, do’s & don’ts, verwachtingen, verplichtingen, geplogenheden, waarschuwingen,...

Wanneer je deze allemaal zo goed mogelijk wil opvolgen en/of waarmaken, wordt het moeilijk alles te combineren. Je kan nauwelijks hoofdzaak van bijzaak onderscheiden, je bent constant in het getouw en voor jezelf is er nog amper ruimte.

Dankzij deze coaching kan ik gebruik maken van mijn eigen kompas om mijn weg te vinden in dit oerwoud van wegwijzers.

 

Er is volgens mij niet noodzakelijk een teveel aan pijlen. Het gaat er om diegene te volgen die er voor jou staan.

 

Katrien

 

 

 

Dag Annabel,

 

 

 

Een mailtje omdat het collega's gisteren alweer eens opviel

 

hoeveel kordater ik blijkbaar handel, hoe sterker ik op mijn strepen sta. Dankzij jouw coaching!

 

Ikzelf let er niet écht op, maar bewaak wel bewuster mijn grenzen. Dat voel ik.

 

 

 

 

En dus een dikke dankjewel Annabel!

 

 

 

Dag Annabel,

 

 

 

Ik wil je bedanken voor de invloed die je hebt op mijn persoon.  Ik weet wel dat ikzelf naar binnen moet kijken, maar dankzij jou doe ik het ook daadwerkelijk.  Je bent echt een meerwaarde in mijn leven !"

 

 

 

 

Michel

 

 

 

Je hebt me geleerd om te kijken naar mijn diepste ik, mijn verlangens en ook om mijn ingewortelde frustraties en angsten los te laten. Ook buiten de sessies kan ik dat nu doen voor mezelf, wat heel sterk is.

 

 

X

 

"Annabel is quite special.  She has an extraordinary ability to engage and empathize.  Her intuitive approach, her open nature and her love of life all inform her coaching.  Annabel wonderfully uses both the art of powerful listening and the gentle power of meaningful questions to explore my personal challenges.  Indeed her natural curiosity, interest and acceptance allow me to be more open with Annabel than I have ever been with anyone.  She creates a magnificently supportive and generously positive rapport, which gives the coaching conversation a rock solid foundation.  I absolutely know Annabel is 'on my side' with her clear objective to be there for me as I resolve, with her support, my own challenges.  Having Annabel as my coach is a privilege and an inspiration.  I love Annabel's life affirming warmth, care and positive sense of fun; all qualities which make her a magnificently powerful coach and a coach whose unique contribution to my life, and my work, I greatly value".

 

--

Roger Fielding

 

 

 

Annabel,

 

Je bent een fantastische coach!

Jij bent helemaal aanwezig, zonder oordeel, en op een liefdevolle manier help je zo ruimte te scheppen. Ruimte om de dingen te bekijken en van daaruit groei en verandering toe te laten.

Jouw gerichte vragen helpen om klaarheid te krijgen in wat er is, en wat de volgende stap kan zijn.

Jij verstaat de kunst om te stimuleren zonder te ‘pushen’. Ik ben je daar heel dankbaar voor! Als ik ook maar het minste gevoel krijg onder druk gezet te worden, dan blokkeer ik. Bij jou ervaar ik enkel openheid en uitnodiging en dat helpt mij om vooruit te komen.

Dankjewel om met mij mee te gaan op weg als ‘co-creator’! Op die manier help je mee om mijn dromen waarheid te laten worden. Jij bent een heel lieve ‘super-coach’!!

 

X

Leen Tant